Teken het gastenboek

fleur en bram
Zaterdag 8 september zijn wij getrouwd. We waren zeer tevreden over de twee ceremoniemeesters! professionaliteit ten top! uitstekend georganiseerd met een grote portie sereniteit.

groeten Fleur en Bram
Koen en Stephanie Lefever-Ghesquière [EMAIL]
Beste,
Op zaterdag 30/06/2012 stapten wij in het huwelijksbootje. Het werd een fantastische dag! De 2 ceremoniemeesters hebben alles in goede banen geleid, waardoor wij konden genieten van de eerste tot de laatste minuut. Dankjewel!
Gr,
Koen en Stephanie
Willems Mike en Emely
Beste,
Onze trouw was op 10 september en het was een fantastische dag
Jullie hebben daar ook aan meegeholpen
De 2 ceremoniemeesters waren fantastisch
Ze hadden alles perfect in de hand, wij hoefden ons echt van niks aan te trekken, ze stonden constant klaar om ons te helpen. We waren zeeeer tevreden!!! Chapeau!!!
Mvg Mike en Emely
wackenier segaert [EMAIL]
steven liesbeth dank julie alvas voor de mooie ceremonie op onze trouw vriendelijke groeten steven liesbeth
wackenier segaert
himschoot-delaere
hartelijk dank voor de perfecte begeleiding van onze mooiste dag in ons leven,
jullie ceremoniemeesters waren op en top, ze waren aanwezig maar je zag ze niet, des te meer daar er een collonne en militairen waren die de ceremonie vervolledigen.
nogmaals bedankt, angelo&sabrina
Charlot en Bram [EMAIL]
Onze huwelijksdag verliep net zoals we het gewild hadden! En dit had veel te danken aan jullie. Ik heb de hele dag kunnen genieten, zonder enige stress, omdat ik nergens aan hoefde te denken. De oldtimer, de ballonnen, de laurieren, de duiven, de muziek, een helpend handje in de kerk... alles verliep vlekkeloos! Dankjewel!
Valentine en Joachim
Beste,
Graag willen we jullie hartelijk danken om onze mooiste dag op 29/05/2010 die extra touch te geven. Onze oldtimer cabrio schitterde en het oldtimer busje werd door iedereen goed gesmaakt. Topper!!
Hannes en Sofie [EMAIL]
Ook wij lieten ons huwelijk op 20/08/10 organiseren door jullie enthousiaste team. Alles was tot in de puntjes in orde, er was oog voor elk detail! Dankzij jullie werd onze dag een superdag.
Hannes en Sofie
Huyghe Luc
Beste ,
Hierbij houden we eraan om jullie te danken voor het vlotte verloop van het vervoer met jullie prachtige oldtimer.
Onze docher Charlotte en schoonzoon Nils straalden in deze mooie wagen.
Dank u vriendelijk
Kevin & Bianca [EMAIL]
Beste, naar aanleiding van het vlot en rustig verloop van onze huwelijksdag willen wij jullie dan ook bij deze bedanken!De beide heren waren top en hadden oog voor elk detail!Gelieve hen dan ook nogmaals te bedanken in onze naam!!!
Delfine en Peter
Beste,

Graag willen wij jullie bedanken voor het in goede banen leiden van onze huwelijksdag. We zijn zeer tevreden over jullie ceremoniebedrijf.
Een aanrader!

Groetjes,
Delfine en Peter
Debruyne - Paternoster [EMAIL]
Ceremonie Depoorter,
Bedankt om onze dag in goede banen te leiden. We moesten ons nergens druk over maken en konden ons ontspannen van 's morgens tot 's avonds door de goede begeleiding. We hebben er een schitterende en onvergetelijke dag gemaakt op 18 juli, samen met jullie! Bedankt!

Sarah en Olivier Debruyne - Paternoster
Verbeke - Vanhaecke
Aan ceremonie Depoorter,

Tinneke, bedankt voor de organisatie! Het was tot in de puntjes verzorgd!

Onze dag is heel goed en soepel verlopen dankzij de professionele begeleiding, bijzondere dank aan Kurtje om alles in goede banen te leiden onder vrolijke noot!

Bedankt voor alles,

Natalie en Tom.

PS.: Kurtje, vele groetjes van Jaja, Wiewie, nonkel Pol, en de rest van de suite, …

HET WAS SUPER!!!!!!!!!!!!!!!
Veerle en Dirk [EMAIL]
We zijn op 4 juli 2009 getrouwd en lieten ons begeleiden door ceremonie Depoorter. We zijn heel tevreden over de professionaliteit van Joris, Tinneke en hun team. Ze hebben hun uiterste best gedaan om voor ons 7 oldtimers Citroën traction bijeen te krijgen. De glaasjes met onze naam en huwelijksdatum zijn ook een heel leuke attentie en herinnering. Dank voor alles!! Veerle & Dirk
Stefanie en Koen
Op 16 mei 2009 vierden wij ons huwelijk. Wij zijn bijzonder opgelucht dat we gekozen hebben voor ceremoniemeesters, want dankzij de professionele houding en zin voor organisatie van de mensen van Medicar is deze onvergetelijke dag werkelijk perfect verlopen. Wij zijn erg tevreden met de geleverde diensten. Een aanrader!
<< Vorige pagina
31-45 uit 45