titel Over ons

Ceremonie Depoorter bestaat meer dan 20 jaar waardoor we een ruime dosis deskundig advies kunnen verlenen. Ons team bestaat uit een 8-tal enthousiaste mensen (mix van mannen en vrouwen) die kunnen fungeren als ceremoniemeesters & professionele begeleiders van feesten. Ikzelf, Tineke Depoorter, ben weddingplanner en organiseer ook andere feesten/evenementen.

Waarom beroep doen op ons?

-We ontnemen een hoop stress waardoor niet alleen jullie maar ook ouders, grootouders, vrienden optimaal kunnen genieten van jullie feest!
-We geven die extra touch en zetten de mooie momenten zoals intrede, uittrede, ja-woord, moment van de ringen,...extra in de verf!
-Er zijn steeds 2 ceremoniemeesters aanwezig waardoor we een nog betere service kunnen verlenen naar jullie toe.

Eerst en vooral zitten we samen bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek en luister ik naar jullie noden.

Voor een huwelijk stellen we samen een beknopt draaiboek op waarin we de suite samenstellen, traject en tijdschema overlopen en geven we vrijblijvende tips om jullie dag onvergetelijk te maken.
Indien jullie dit wensen, kunnen we ook op zoek gaan naar een geschikte traiteur, gepast feestmateriaal,...die aan jullie wensen en budget voldoen.Voor elk ander feest gaan we gelijkaardig te werk en spelen we ook in op jullie behoeften, rekening houdend met jullie budget, smaak,...Hopelijk contacteer je ons snel voor een vrijblijvend gesprek.

Feestelijke groeten,

Tineke Depoorter

Wie is wie

Link naar Contactformulier