Teken het gastenboek

Joachim en Wendolien
Wij waren super tevreden over de ganse dag, de voorbereiding was ook zeer in orde, er was helemaal niets op aan te merken, de stress viel weg door de hulp van de ceremoniemeesters! goed gedaan, doe zo verder!
Kaat & Stijn [EMAIL]
19 mei 2018, de dag waarop we elkaar eeuwige trouw beloofden. De suite werd vervoerd in twee Volkswagenbusjes die we huurden via Ceremonie Depoorter. Alles verliep zeer vlot, de eigenaars van de busjes waren zeer vriendelijke mensen. Ze waren mooi op tijd, versierden hun busjes. Ondanks de zeer koude temperatuur die dag, zorgde iedereen voor een warm gevoel!
Tori Poesen
Wij willen jullie van harte bedanken om van onze trouwdag een prachtige dag te maken! Alles was tot in puntjes geregeld en zeer vlot verlopen! Zelfs toen mijn Oma onwel werd, wist Joris er op een gepaste wijze op te reageren! Normaal kan ik niet gemakkelijk de organisatie van iets uit handen geven, maar in jullie had ik alle vertrouwen! Bedankt voor jullie inzet op deze prachtige dag! Groetjes, Tim & Tori
Maxime en Eline [EMAIL]
Een trouwdag was een prachtige, zonovergoten dag.
Een dag om nooit te vergeten en daar heeft ceremonie Depoorter mede voor gezorgd.

Zowel bij de voorbereidingen naar ons huwelijk toe als op onze trouwdag voelden wij ons direct op ons gemak bij de mensen van Ceremonie & Feestelijkheden Depoorter, ze namen als het ware onze zorgen een stuk over.

Op onzen trouwdag hadden wij 2 toffe ceremoniemeesters die met de nodige portie humor alles in goede banen hebben geleid.

Ceremonie en Feestelijkheden Depoorter is zeker een aanrader!!
Froeyman Harald
Graag zou ik de firma Depoorter nog eens extra willen bedanken voor de goede samenwerking op onze huwelijksdag 31/3/2018. Wij huurden een oldtimer. De witte kever cabrio. De chauffeur kwam ruim op tijd aan en stelde ons meteen op ons gemak. Zeer vriendelijke man. Hij zei : Het is jullie dag en jullie bepalen wat ik moet doen. Niets was hem teveel. Ook de administratie verliep vlekkeloos. Prijs - kwaliteit een dikke aanrader voor iedereen. Prachtige herinneringen en foto's voor het leven. Dikke merci en tot een volgende aangelegenheid.
Pieter en Melissa [EMAIL]
We hebben genoten van ons huwelijk! Het was een onvergetelijke dag.

Dikke duim voor de ceremoniemeesters. Zij hebben alles in goede banen geleid, zonder dat het een stijve bedoening was. Pieter was voor het huwelijk terughoudender over het idee van een ceremoniemeester, maar na afloop was hij heel blij dat we ceremoniemeesters hadden. Wij moesten ons van niets aantrekken en dit gaf ons een ontspannen gevoel.

Ook een dikke duim voor de wagen. Ruim voldoende plaats voor ons 4. Heel mooi onderhouden. Pieter was heel blij dat het de gekozen wagen was die is gekomen.

Groetjes

Melissa en Pieter 7/10/2017
Melissa en Pieter
Supergoede service!
De ceremoniemeesters hebben alles in goede banen geleid en helemaal geen stijf gedoe.
We waren ook supercontent over de keuze van wagen.
Annelies en Nico [EMAIL]
Een aanrader voor iedereen die gaat trouwen. Je hoeft zelf aan niets te denken, want zij doen het allemaal voor jou. Ze zijn ook allemaal los, zeker geen stijve bedoening. Alvast bedankt voor alles!!
Groetjes Annelies en Nico
Pieter Vanhulle & Aurelie Wellens
Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid!
Werd een week voor de trouw verwittigd dat onze gereserveerde oldtimer in panne stond , tineke gaf ons direct een alternatief, en moesten geen meerprijs betalen,

Verder alles zeer correct en super verlopen! Aanrader voor iedereen!!!!
Nicholas en Silke Compton - Devlieghere [EMAIL]
Ik wil het hele team en vooral Tineke bedanken om onze bruiloft in goede banen te leiden en te helpen met de voorbereidingen. Beide ceremoniemeesters wisten perfect waar ze mee bezig waren en wij konden daardoor met volle teugen van onze dag genieten!

Een dikke merci!!

Groetjes,

Silke en Nick
Marie-Ange en Andrew
Dag Tine,
Van harte bedankt voor de schitterende hulp van u en jullie team.
Het was een prachtige dag dankzij jullie.
De ceremonie meesters zijn uitstekend en wij zullen jullie zeker aanraden bij iedereen.


Vriendelijke groetjes

Marie-ange en Andrew
Huwelijk 22/7/2017
Marie-ange &Andrew [EMAIL]
Wij hebben genoten van de voorbereidingen en van onze prachtige dag door de schitterende hulp van ceremonie meester Depoorter 👌
Hartelijk dank en zeker en vast een aanrader!!
Desmedt Vanessa
Wij hebben voor onze trouw een volkswagen busje gehuurd,de chauffeur was een vrouw en ze was echt geweldig, fantastisch,vriendelijk en we hebben veel gelachen met haar,ons huwelijk kon niet meer stuk,de service was ook top, een echte aanrader,nog eens bedankt voor de geweldige dag
Nathalie en Jeroen Verwée [EMAIL]
Wij hebben de citroën traction gehuurd voor ons huwelijk in Brugge. Wij zijn heel tevreden over deze dienst. De organisatie en communicatie op voorhand verliep zeer vlot. De wagen was op onze speciale dag meer dan ruim op tijd op de locaties aanwezig, de chauffeur was zeer vriendelijk, discreet en professioneel. Wij raden Depoorter zeker aan!!
Hilde Heuvelmans
Beste,

We willen jullie team bedanken om het plaatje compleet te maken.
De busjes zagen er fantastisch uit en alles is perfect verlopen!👍

Mvg,

Hilde
 
1-15 uit 45
Volgende pagina >>