Teken het gastenboek

Liesbeth en Maarten
Nog eens bedankt voor de perfecte service !

Wij zijn zaterdag getrouwd en willen de ceremoniemeesters en de mensen van de limousine toch nog even bedanken.

Meerdere mensen hebben ons aangesproken over de goede werking van onze ceremoniemeesters.

Ook de mensen van het vervoer waren zeer vriendelijk.

Beide hebben ze bijgedragen tot een super dagje voor ons !

Grtjes Liesbeth en Maarten

(25/03/2017)
Louis Lambrecht [EMAIL]
http://www.nieuwpoort.be
Wij huurden Old Timer voor het Belle Epoque Weekend Nieuwpoort en zijn heel tevreden. Super behulpzame en enthousiaste chauffeur. Een echte aanrader!
Peter Arts en Lutgart Vandenberghe
Dank u voor de fantastische begeleiding van onze trouw.
Alles verliep probleemloos en met de nodige ambiance ;-)
Nogmaals dank
lut en peter
Kristine en Stijn [EMAIL]
Op 30 april 2016 stapten wij in het huwelijksbootje. De hele dag werden wij "in stijl" vervoerd door de gele Sauerbus, een echte aanrader om je met de hele familie op een gezellige manier te verplaatsen!
Kristine en Stijn
Jean-Paul & Vinciane
De Citroën van 1956 gaf een retro tintje aan ons huwelijk voor de verplaatsing naar het stadhuis. Een rondje in de stad zorgde voor verwonderde blikken! Ook de verplaatsing voor de huwelijksfoto's was fijn in deze wagen. Een aanrader. Wij wensen jullie verder veel succes!
Guy en Annique Vroman [EMAIL]
Dag Tinneke en Joris.
Hartelijk dank voor de fijne samenwerking op ons huwelijk van 3/6/2016. Na de nodige spanning van de gebeurtenis in Oostende op onze huwelijksdag heeft de mooie citroën ons toch overal op tijd kunnen voeren. Bedankt
Philippe en Nancy Couwet - Scheerlinck
Beste Tineke, wij wensen jou en je team, en Kurt en Johan (onze twee ceremoniemeesters) hartelijk te danken voor het goede verloop van onze huwelijksdag (28 mei 2016). Dank je wel voor de mooie samenwerking en super service !En zeker niet te vergeten ... ook dank aan onze chauffeur die ons overal vlekkeloos en veilig heeft ter plaatse gebracht, super !





sabrina en wim [EMAIL]
We willen jullie bedanken voor het verzorgen van de ceremonie van ons huwelijk op 26 juni 2015. In het bijzonder willen we onze ceremoniemeesters bedanken, dankzij hen hebben volop kunnen genieten van ons huwelijk. Alles is super vlot verlopen. Iedereen was super tevreden, ook over de volkwagenbusjes die we gehuurd hadden.
Charlotte & Björn
Op 23-08-2014 stapten wij in het huwelijksbootje. Het was een prachtige dag! We willen jullie nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de perfecte service: zowel de rode lopers thuis en aan de kerk, als de wagen en bus waren zeer stipt aanwezig! Dank je wel ook aan onze ceremoniemeesters Kurt en Manu! Ze lieten alles verlopen in een losse, ontspannen sfeer, maar toch op een zeer stijlvolle manier!
Dank je wel!
Björn en Charlotte
loes van laar [EMAIL]
Dag Tineke

Graag willen wij langs deze weg nog eens onze ceremoniemeesters Johan en Eric bedanken. We waren meer dan tevreden over de samenwerking, niks was hen te veel. Ze hebben onze dag perfect in goede banen geleid! Wij hebben de dag van ons leven gehad en hebben van alles kunnen genieten omdat alles tip top inorde was!
Echt waar; een welgemeende dikke merci!

Met vriendelijke groetjes,

Loes en Mathias.
Anneleen & Lies
We genoten met volle teugen van de Fiat 500! Dikke pluim voor chauffeur Danny!
Coussement Sabine [EMAIL]
Beste,

Hierbij onze oprechte dank voor de stipte en vriendelijke service die jullie met jullie bedrijf gisteren geleverd hebben op het huwelijk van onze zoon.
Beide chauffeurs waren heel vriendelijk en attent.
De oldtimer en bus waren heel netjes en ‘tof’ vervoer.

Als dank in bijlage enkele fotootjes.

Met vriendelijke groeten,
Sabine Vandepitte-Coussement
Mama van Hendrik (bruidegom)
Mark en Kelly
Bedankt voor het verzorgen van onze trouwdag! Dankzij de professionele ceremoniemeesters liep alles zoals het hoorde.

We waren met een grote suite, maar dankzij de begeleiding, vond iedereen zijn plaats in het geheel.

Het was fijn om te ervaren dat er iemand aan uw zijde stond om te helpen en ondersteunen waar mogelijk.

Mark en Kelly
Jozefien en Bert Van Acker [EMAIL]
Bedankt voor de vlekkeloze organisatie van onze huwelijksdag. Het vervoer was perfect geregeld waardoor we overal stipt op tijd waren. Het goede weer kregen we er gratis bij :-) We waren in goede handen!
Stefaan en Magda
op 3-8-2013 mochten wij, fiere ouders, van een prachtig huwelijksfeest genieten van Kelly en Mark, mede dankzij de heel profesionele aanpak van de 2 ceremoniemeesters, ze brachten een rust over waardoor iedereen zich relaxt voelde, alles werd in goede banen geleid, waar wij geen oog voor hadden werd door hen direkt discreet gecorrigeerd, ook de Nederlanders waren vol lof, nogmaals bedankt voor de begeleiding en de leuke oldtimerbus, een aanrader aan alle toekomstige bruidsparen
<< Vorige pagina
16-30 uit 45
Volgende pagina >>