0473 65 09 23 | info@ceremoniedepoorter.be

meer info Ceremoniemeesters

-prijs op aanvraag-
Tekst / voorkeur

De ceremoniemeesters zorgen ervoor dat jullie ten volle kunnen genieten en dat alles vlekkeloos verloopt gedurende jullie huwelijksdag

We steken reeds een handje toe vanaf de voorbereidingen en begeleiden daarnaast ook jullie dag vanaf het suite-adres tot in de feestzaal.
Niet alleen jullie worden ontlast van verschillende taken maar ook ouders, grootouders,…Op die manier kunnen jullie samen met familie en vrienden zorgeloos toeleven naar de grote dag!

 
Wij staan de volledige dag steeds paraat met twee ceremoniemeesters voor jullie. Dit is tevens uniek is aan onze dienst!
De ene ceremoniemeester leidt het koppel en de suite de volledige dag in goede banen.
De tweede ceremoniemeester houdt  zich meer op de achtergrond en neemt de praktische kant zoals steun verlenen aan de 1ste ceremoniemeester, uitdelen van misboekjes, aannemen van bloemen na kerkdienst, meenemen van materiaal naar gemeentehuis, kerk en feestzaal, tijdens de receptie de gasten ontvangen,...voor zijn/haar rekening.

Beide ceremoniemeesters zijn 1u op voorhand aanwezig op het suite-adres en kunnen blijven tot na de 1ste receptie indien jullie dat wensen.

Dit is een extra service die wij aanbieden als ceremoniebedrijf! Op die manier kunnen jullie 100 % genieten van de receptie & leiden wij de 1ste receptie in goede banen.

Indien de regengoden jullie niet gunstig gezind zijn op jullie huwelijksdag, voorzien de ceremoniemeesters witte paraplu's.

Ceremoniemeesters Ceremoniemeesters Ceremoniemeesters Ceremoniemeesters Ceremoniemeesters Ceremoniemeesters Ceremoniemeesters Ceremoniemeesters
© 2018, Medicar bvba, alle rechten voorbehouden